Tranevænget 27, Hald-Tostrup, 9500 Hobro

Velbeliggende rækkehus med utrolig spændende planløsning i forskudte plan.

Huset er opført i røde mursten, b&c tagsten fra 2014 og hvide vinduer. Boligarealet udgør 96 velindrettede kvm. Boligen er beliggende i dejligt kvarter med kort afstand til Hobro midtby, naturen omkring Fyrkat enge og E45.

Boligen er indrettet: Entré, dejlig lyst bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, lyst badeværelse med muret bruseniche og Rainbruser, hyggelig stue med skråloft og udgang til sydvendt terrasse. Stuen er i åben forbindelse med køkken/alrummet adskilt med halvmur og 7 trin op til køkken/alrummet hvilket giver rummet en hyggelig atmosfære. Fra stuen er der adgang til soveværelse med skydeskabe. Køkkenet er med hvide låger og stålgreb og hjemmekokken kan naturligvis tilberede maden på gaskomfur. Fra køkkenet er der udgang til nordvendt gårdhave. Fra køkken/alrummet er der gang til huset 2 værelser.

Grunden er på 388 kvm. og er nem at holde, mod syd er der overdækket terrasse, åben terrasse samt carport med skur. På nordsiden er der ud over gårdhaven adgang til kuperet have, hvorfra der er kig til Mariager Fjord.

Ønsker du/I jer en nem og overskuelig bolig med en spændende planløsning - så kunne dette være boligen for dig/jer.

Der er et godt sammenhold på Tranevænget og der er et fint fælles areal til ophold og leg. Kontakt os for en fremvisning - du/I bliver overrasket.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.