Holger Sørensens Vej 4B, Klejtrup, 9500 Hobro

Nu har du muligheden for at erhverve dig et dejligt og velbeliggende rækkehus

Velkommen til velbeliggende rækkehus opført i rustikke materialer. Rødflammede mursten, brune B&C tagsten og hvide vinduer.

Huset er indrettet med kombineret entré og bryggers adskilt med mur med stor åbning og flotte rutikke røde klinker. Dejligt åbent køkken med muret kogeø, hårde hvidevarer i stål og sort bordplade. Forsænket stue (2 trin) brændeovn og udgang til sydvendt terrasse og have. Fra stuen er der adgang til et godt værelse eller kontor ligeledes med udgang til terrassen. Dejlig badeværelse med god stor bruseniche og lyst skabsarrangement og samme rustikke klinker som i entré.

1. sal er indrettet med mindre opholdsstue eller stort værelse samt værelse med fransk altan.

Til ejendommen er der carport og godt redskabsskur. Mod nord er der dejligt gårdhavemiljø med stor overdækket terrasse, her kan solen nydes helt ugenert indtil den går ned. Nem overskuelig have.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Huset er velegnet til den lille familie, hvis du er alene eller hvis I bare vil nyde fritiden uden en masse arbejde med hus og have.

Klejtrup er - en aktiv by her er både indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, sportshal, bager, friluftsbad mm. En aktiv by - for den aktive familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.