Johannevej 1, Lindenborg, 9260 Gistrup

NU UDBYDES EJENDOMMEN ERNSTPRIS VED LINDENBORG - UNIK NATURPERLE MED 2,8 HA. GRUND - UDSTYKKET FRA LINDENBORG GODS - VELHOLDT OG PRÆSENTABELT STUEHUS MED GODE UDHUSE OG SKØN PARKLIGNENDE HAVE MED EGEN SKOVSØ OG MANGE DAGLIGE BESØG AF SKOVENS DYR- NEM ADGANG TIL AALBORG/HADSUND LANDEVEJ - KUN 20 MIN. TIL AALBORG.
Søjler med flotte og automatiske smedejernslåger byder velkommen til absolut præsentabel indkørsel med flotte gamle allé-træer - grønne plæner udgør forhaven op til grusbelagt gårdsplads mellem udhuset og 55 kvm. dobbelt carport opført i træ med sort eternittag og med dør til udhus/teknikrum, som er indrettet til havestue med fliser på gulvet og glasparti med udsigt og udgang til den parklignende have med havepavillon - udhuset forbindes med dør til stuehuset.
Stuehuset er pudset og malet, har bondehusvinduer og sortmalet eternittag - boligarealet udgør 160 kvm., - med mulighed for udvidelse ved at udnytte 1. sal - har gulvvarme (med undtagelse af soveværelse og stue), og indeholder: Rummelig og lys forgang med lysegråt klinkegulv og gipsloft - forgangen er forberedt til etablering af trappe til 1. sal. Fra forgangen adgang til værelse/kontor og stort hobbyrum/værelse med dør til havestuen - begge værelser har skabe og lyse askeparket-gulve. Skøn vinkelstue med brændeovn og dobbelt glasdør til terrasseanlæg som er en blanding af fliser og træ med træbro over havedam - hyggelig havepavillon/grillhytte og helt ugenert udsigt til egen, parklignende have. Hvidt HTH-landkøkken med hvide fyldningslåger og mahognibordplade - alt i hårde hvidevarer - sort granitbordplade ved kogepladsen - hyggelig spisekrog. Soveværelse med skydeskabe og ny skabsvæg med hvide/frostede låger. Badeværelse med lyse gulv- og vægfliser, bruseniche med glaslåger, hvid vask med skabe i sort-eg laminat. Stort bryggers med lysegrå gulvfliser, laminatbordplade med vask og hvide skabe samt plads til vaskemaskine m.v. Viktualie-/depotrum med stige til loftsrummet, som fremstår råt, men med nyere gulvplader og hævede hanebånd.

300 kvm. muret og malet udhus med eternittag og 2 luft-til-luft varmepumper - her er mulighederne mange - er nu bl.a. indrettet med store værksteder, lade og indvendige bokse.

Ejendommen har jordvarme - er tilsluttet byens vandværk og har septictank med sivedræn. Afløb fra køkken og bryggers sker til 3-kammer tank
EN PERLE FOR NATURELSKERE - FLOTTE GAMLE TRÆER - PARKLIGNENDE HAVE MED EGEN SØ OG HAVEDAM VED HYGGELIGT TERRASSEANLÆG - EN VELHOLDT EJENDOM MED HISTORIE OG CHARME - SKAL OPLEVES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.