Salgsvurdering

SKØRPING MÆGLEREN

- Vi giver dig tryghed når du vil sælge
Hos os får du grundighed, seriøsitet, engagement og mere end 25 års erfaring inden for salg og vurdering af fast ejendom. Det betyder, at du altid er sikret en professionel og seriøs service med kun ét fokus, - at du får solgt bedst muligt.
Kaffe på kanden er ikke et must, men det gør det da bestemt hyggeligere, når vi tager ud og besigtiger boligen og udarbejder en salgsvurdering i tæt samarbejde med dig. Vi gennemgår din bolig i fællesskab og drøfter de mange forskellige muligheder for salg. Vi rådgiver dig i forhold til, om der kan peges på udbedringsmuligheder og forskønnelser, der evt. kan være med til at fremme salgspotentialet.
Tryghed, service og professionel rådgivning er kerneværdier i vores virke som ejendomsmæglere, og du kan forvente intet mindre end en god og tryg oplevelse ved at alliere dig med Skørping Mægleren i en salgssituation. Vi er selvstændige ejendomsmæglere. For dig betyder det, at vi opererer uafhængigt af andre interessenter. På den måde arbejder vi udelukkende med afsæt i vore kunders interesser og ingen andres.

SKAL VI SÆLGE DIN LIEBHAVERBOLIG?

Hos Skørping Mægleren har vi også specialiseret os i liebhaveri i forskellige prisklasser. Vi har solgt flere liebhaverejendomme igennem årene og yder også professionel rådgivning – uanset om du er køber eller sælger. Vi har gode kontakter og masser af erfaring inden for området. Så hvis du går med boligdrømme om en liebhaverejendom, er Skørping Mægleren klar til at yde dig hjælp.
Kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud!

MØD OS LOKALT

Vi har bosat os lokalt – både privat og professionelt. Kontoret ligger midt på torvet i Skørping og dermed kommer vi ikke tættere på lokalområdet. Vi kender områdets mange kvaliteter og ved, hvad vi skal lægge vægt på, når vi skal sælge din bolig.
Indehaver, Helle Aagaard, er født og opvokset i lokalområdet, og bor her stadig - hvilket betyder meget i videreformidlingen til potentielle købere og nye tilflyttere.

FÅ EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SALGSVURDERING

Vi er altid klar til at foretage en seriøs salgsvurdering af din ejendom.
Ved salgsvurderingen gennemgår vi boligen sammen og drøfter mulighederne for salg. Du vil også få gode råd om, hvordan du gør din bolig salgsklar, hvis vi har idéer til udbedringer og forskønnelser, der kan hjælpe dit boligsalg.
Ingen huse er ens, og da vi ikke er bundet af snævre kædekoncepter, kan vi skræddersy markedsføring til netop din bolig. Det kan vi gøre, fordi vi er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, hvor kunden kommer før faste procedurer.
Salgsvurderingen er gratis og uforpligtende – og giver dig overblik over økonomien ved et evt. salg.

BOOK EN SALGSVURDERING

december 2023

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031