Ejendomsmægler Skørping Hobro Mariagerfjord

DIN LOKALE EJENDOMSMÆGLER

Skørping Mægleren er grundlagt af Helle Aagaard i 1998 og er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma. Kontoret finder du lige midt på torvet i Skørping. Markedsområdet er Skørping, Rebild, Støvring, Arden og byerne deromkring.
Vi er ikke medlem af nogen ejendomsmæglerkæde og dermed ikke tilknyttet et bestemt realkredit- eller pengeinstitut. Derfor kan vi koncentrere os om at sælge din bolig bedst muligt.
Helle Aagaard ejendomsmaegler skørpingmaegleren hojenaagaard skørping hrobro mariagerfjord

Om Helle Aagaard Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Jeg er født og opvokset i Skørping (og bor her stadig), hvilket giver mig en stor paratviden om området. Jeg deltager aktivt i de fleste lokale aktiviteter, herunder også udviklingen af erhvervslivet - og har helt styr på alt, hvad der rører sig af lokalplaner og andre planer for området.
Jeg åbnede Skørping Mægleren i 1998, og derudover har jeg siden 2010 været bestyrelsesmedlem i det lokale pengeinstitut, som nu – efter flere fusioner – er blevet til Sparekassen Danmark – og jeg har i perioden 2009-2022 været bestyrelsesmedlem i Himmerland Forsikring gs. Mit daglige virke - kombineret med disse poster - giver mig konstant opdatering indenfor den finansielle sektor og et bredt netværk indenfor alle brancher.
Når jeg holder fri, nyder jeg at være sammen med min familie og gode venner – og så begiver jeg mig gerne ud på lange traveture i vores skønne natur – som oftest i selskab med min glade hund, Viggo, og mit kamera.
saelg_din_bolig_til_konkurencedygtigt_salær_i_skorping_hobro_mariagerfjord