Køberrådgivning

GODE RÅD KAN VÆRE PENGE VÆRD

Et boligkøb er for de fleste mennesker den største økonomiske beslutning, de kommer til at træffe i hele deres liv. Derfor er det afgørende med professionel og solid rådgivning fra din købermægler, så du får det fulde overblik over dit boligkøb. Med den rette rådgivning kan der være mange penge – og mange bekymringer – at spare.
Som købermægler hjælper vi med en række økonomiske forhold:

BUDGET OG FINANSIERING

Hvad er dit rådighedsbeløb, og hvordan finansierer du boligen optimalt?
Vi henviser dig til professionel rådgivning, budgetlægning og forhåndsgodkendelse til lån. Hvilken bolig giver dig mest værdi for pengene?
Vi ser på dine individuelle forhold og finder en bolig, hvor du får mest valuta for pengene.

DYREBARE DOKUMENTER

Har købsaftalen nogle forhold, der kan komme til at koste dyrt?
Vi kender alle faldgruber og læser det med småt, så du undgår dyre overraskelser. Hvordan læser man en tilstandsrapport og et energimærke? Vi er ikke byggesagkyndige - men har erfaringen og ekspertisen til at vurdere karakterer, anmærkninger og de økonomiske konsekvenser af punkterne. Står der noget afgørende i tingbog og servitutter, i lokalplaner og foreningsvedtægter?
Vi spotter de afgørende punkter, inden de belaster dig økonomisk.

PRISEN PÅ EJENDOMMEN

Alle boliger har en udbudspris men nogle gange en salgspris, som ligger under. Vi kender priserne i vores område og ved, hvordan man forhandler og finder en løsning.

SKØDE OG REFUSIONSOPGØRELSE

Som købermægler tilbyder vi naturligvis også at skrive skøde, udarbejde refusionsopgørelse m.v. – altid til en konkurrencedygtig pris. Prisen for vores ydelser afhænger af, hvad du ønsker at bruge os til. Denne investering kan være tjent hjem flere gange takket være vores rådgivning, og samtidig får du en ukompliceret, smidig og effektiv bolighandel med i købet.
Kontakt