Hanebakken 33, 9520 Skørping

Hele 170 lyse og indflytningsklare etagemeter!! CHARMERENDE UDSIGTSVILLA med absolut skønt gårdhavemiljø og direkte skel til mark og skov - bred og granitbelagt indkørsel til velholdt og moderniseret rødstensvilla opført i 1957 - fremtræder lyst og indflytningsklart, har lyse afslebne trægulve i de fleste opholdsrum, og har i 2011 fået nyt tag af sorte betontagsten, zincktagrender og zinckinddækkede skorstenspiber - nye støbte trapper med skridsikre fliser og gelændere i galvaniseret stål ved indgange. Boligen udgøres af i alt 170 etagemeter, heraf 65 kvm. i høj stueplan, som indeholder: entre med dør til gang med flot trætrappe til 1. sal og til kælder. Badeværelse med brændte gulvfliser (gulvvarme), vandskurede hvide vægge, bruseniche og hvidt sanitet. Stort, lyst og åbent køkken/alrum/stue med brændeovn og udgang til syd-/vestvendt fliseterrasse, køkkenelementer med hvide fyldningslåger, hvidolieret massiv asketræsbordplade, alt i hårde hvidevarer - fritstående og flytbar køkkenø - fra køkken dobbelt glasdør til sydvendt terrasse med trappe til haven.
1. sal udgør 40 kvm. og indeholder: Repos, 2 gode værelser med hvide skabe - og SKØN udsigt til mark, skov og by. Fra forgang åben trappe til 65 kvm. kælder i boligstandard. Kælderen har også adgang fra gårdsplads, har hvidmalede rustiklofter mellem fritlagte bjælker og indeholder: Gang/alrum med lyse gulvfliser, vinrum/depotrum, stort disponibelt rum (soveværelse), walk-in med skydeskabe. Stort og lyst badeværelse med lysgrå gulvfliser (gulvvarme), muret bruseniche og muret niche med plads til vaskesøjle, hvid bordplade med vask og hvide skabe. Huset har indlagt fiber og installation til ladestander.
Gårdspladsen indrammes med 43 kvm. muret garage/værksted med sorte betontagsten, aut. alu-port - garagen har brændeovn, koldt og varmt vand, kraftstik m.v.
- og hvad er der så med den gårdhave ?? Jo, den er bare VILDT HYGGELIG med overdækket bararrangement, kulørte lamper og læ ved den kuperede og ugenerte have med drivhus - godt og isoleret udhus og en skøn træterrasse med udsigt til mark, skov og by. INDFLYTNINGSKLAR CHARME OG MASSER AF GODE DETALJER!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.