Hedevangen 3, Rebild, 9520 Skørping

FLOT MODERNISERET OG VELINDRETTET ANDELSBOLIG I HJERTET AF REBILD - få minutters gang til Rebild Bakker og Rold Skov.

Bebyggelsen består af ialt 15 boliger, opført som rækkehuse i et-plan - røde mursten og rødt tegltag - hvert hus har eget udhus og egne haver på begge sider af huset. Fælles p-plads og fælles udhus.

Velkommen til nr. 3 med en hyggelig, ugenert og flisebelagt gårdhave med udhus. Boligen har HELT NYE VINDUER OG DØRE - ludbeh. rustiklofter, lyse parketgulve i alle opholdsrum, og indeholder.: Stor entré m/lyst flisegulv. I 2018 FLOT NYT JKE-køkken m/hvide låger og masser af skuffer, flere med ekstra udtræk - cooker og alt i nye hårde hvidevarer - herfra åbent til stor stue med godt lysindfald og spændede vinkler - stuen har udgang til stor og sydvendt terrasse med højbede og flot orangeri. Soveværelse med hvide skabe. Godt værelse med hvide skabe. Badeværelse med hvide gulv- og vægfliser, muret bruseniche, nyere vaskearrangement med hvid vask og nye skabe/skuffer.

Udearealet består af en stor flisebelagt terrasse med højbede, stort orangeri - terrassen er omkranset af vedligeholdelsesfrit stakit.

Andelsboligforeningen Hedevangen er en velfungerende andelsboligforening med absolut god og sund økonomi.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.