Randersvej 124, Holmgård, 8990 Fårup

HER HAR DU MULIGHEDEN FOR AT LADE ANDEN BOLIG FX. DIN NUVÆRENDE BOLIG, FRITIDSHUS (BÅDE I IND-OG UDLAND) ELLER UDLEJNINGSEJENDOM BLIVE EN DEL AF HANDLEN!!!

IMPONERENDE LYSTEJENDOM MED PALÆVILLA OG MULIGHED FOR ERHVERV - ELLER BOLIG FOR FLERE GENERATIONER/FAMILIER - ELLER BEGGE DELE??!

Ejendommen har ca. 1,5 ha. grund udlagt i græs/plæne, beliggende lige syd for Hobro, har udsigt til Glenstrup Sø og kun få minutters kørsel til E45. Her er virkelig plads og mulighed for pladskrævende hobby og/eller erhverv m.v.
Granitbelagt indkørsel med allé-træer afsluttes med søjler og aut. smedejernslåger, som byder velkommen til den store og præsentable gårdsplads. Gårdspladsen omkranses af bøgehæk til folde/plæner og flot udhusbygning med ekstra lejlighed eller kontorer samt palæ-villa med flotte søjler til det overdækkede indgangsparti - såvel villa som udhusbygning er vandskurede og hvidmalede med sort tegltag og zincktagrender. Ejendommen er gennemgribende ombygget og renoveret i 2008 - har gennemgående koksgrå gulvfliser med gulvvarme, vandskurede og hvidmalede vægge, hvide fyldningsdøre, fuldspartlede gipslofter i alle rum, og har et boligareal på 324 m2, - heraf 178 m2 i stueplan, som indeholder: Imponerende hall med flot svunget trappe til 1. sal og åbent til reposgang med gelænder mod hall'en - dermed højt til loftet i 1. sals højde og ovenlys fra kvisten over indgangspartiet. Skøn og lys stue med dobbelt glasdør til overdækket træterrasse og videre til stor og parklignende - men overkommelig - have, som er omkranset af bøgehæk. 2 store værelser - begge med udgang til overdækket og vestvendt terrasse og haven. Lyst badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. Rummeligt køkken/alrum med masser af plads til langbord - dobbelt glasdør til østvendt og overdækket morgenterrasse - køkkenelementer med låger i rød højglans, sorte bordplader, opvaskemaskine, indbygningsovn, microovn, køleskab - kogeø med induktionskogeplade, frithængende emhætte. Fra køkken dør til godt bryggers/vaskerum med vask i sort bordplade og hvide skabe, vaskesøjle og skabsfryser.

1. sal udgør 146 m2 og indeholder: åben reposgang med kik til hall'en. Stort gavlværelse med udgang til altan mod øst og absolut smuk udsigt til Glenstrup Sø. Soveværelse med forhøjning til sovepladsen hvorfra der via dobbelt glasdør til stor og sydvendt altan er udsigt til haven og landskabet omkring - soveværelse har walk-in med dør til det store private badeværelse med 2-personers spa-bad og væg i glassten til bruseniche med 2 x rainbrus. Stor stue/værelse med udgang til vestvendt altan - også herfra skøn udsigt over haven og landskabet. Gæstebadeværelse med bruseniche.

Udhusbygningen er gennemgribende renoveret og ombygget i 2005, udgør 1222 m2 - heraf 661 m2 i stueplan, som indeholder: 150 m2 garageanlæg, som fremstår lyst og flot med malede gulve og nymalede vægge, aut. alu-porte - stort areal med loft til kip i 1. sals højde og høj aut. aluport, - kan evt. anvendes til lager/værksted. Herfra adgang til endnu et stort udstillingslokale/værksted - godt fyrrum/værksted med olie-fyr og træpille fyr, som kan opvarme såvel villaen som udhusbygningen - villaen opvarmes p.t. med luft til vand varmepumpe. I stueplan er der indgang til åben hall med granitfliser på gulvet, kontor, the-køkken og badeværelse med bruseniche - fra hall'en trappe op til 1. sal, som udgør 561 m2 - heraf er 352 m2 boligareal, og resten er registreret erhverv - 1. sal indeholder: Repos-gang med højt til loftet. Stor stue med lyst laminatgulv - charmerende fritlagte spær og hanebjælker - dobbelt glasdør til stor altan med hårdtræsgulv - fra såvel stue, som altan er der smuk udsigt til Glenstrup Sø - og over egen gårdsplads til den flotte villa. Toilet og vaskerum - begge med granitfliser på gulvet. Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og hvide skuffer under porcelænsvask. 3 store værelser med veluxvinduer og fritlagte spær/hanebjælker. Spisekøkken med lys bordplade med kogeplade, indbygningsovn, emhætte og lyse skabe - samme smukke udsigt. Meget stort showroom/stue med vinduesparti og døre til stor altan-terrasse samt fransk altan med udsigt til den parklignende have.

HER ER ALLE MULIGHEDER ÅBNE!! PERFEKT TIL BOLIG/ERHVERV - ELLER FLERE-FAMILIE-HUS MED HOBBY/VÆRKSTED/BUTIK - ABSOLUT PRÆSENTABEL DOMICILEJENDOM?? Har du fået lyst til at kikke nærmere på denne unikke lystejendom??
RING 9839 1127 for nærmere aftale om fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.