Slåenvej 1, Hørby, 9500 Hobro

Solceller, fjernvarme og masser af plads - er det lige jer, så se mere her..........

Velbeliggende villa i 1 1/2 plan, i attraktive Hørby Skoleby - tæt på ALT: Skole, vuggestue, børnehave og alle de fritidsaktiviteter, du kan tænke dig. Samtidig er der kun 5 minutters kørsel til E45 med retning mod enten Aalborg eller Aarhus.

Boligen er på 203 kvm og er indrettet med entré med overgang til fordelergang, lyst køkken i åben forbindelse til stor vinkelstue, som er opdelt i en spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse og dejlig lukket have med flere læhjørner . I stuen er der desuden adgang til et værelse via dobbelt fløjdøre med glas. Endvidere er der stort værelse med skabsvæg, lyst bryggers med den nye fjernvarmeinstallation og plads til vaskesøjle (som kan medfølge). Oprindeligt badeværelse med badekar, fine blå fliser på vægge og lyst gulv. I mellemgangen er der en stor bred trappe til 1. sal.

1. sal er indrettet med: 3 fine værelser, badeværelse i lyse farver og med bruseniche. Ca. 34 kvm. stor stue/alrum eller måske et master bedroom, herfra er der udgang til altan med kig ned i haven.

Grunden er på 888 kvm. og fremstår med en velanlagt have med græs og nemme bede. Her er der mulighed for slappe af.

Endvidere er der garage med værksted, carport samt hyggeligt drivhus.

Mangler du plads tæt på ALT, hvad familien kunne ønske sig af institutioner og fritidsaktiviteter - så bør du se nærmere på denne bolig...........

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.