Døstrupvej 140, Døstrup, 9500 Hobro

Har du en drøm om at bo midt i landlige omgivelser, tæt på smuk natur og med mulighed for dyrke din interesse for jagt, hest- eller hobbylandbrug? Og vil du samtidig være en del af et stærkt lokalmiljø, hvor fællesskab er i fokus, og hvor både de yngste og ældste er repræsenteret, så skal du læse med her. For netop nu kan du opleve en ægte famliegård, der giver dig mulighed for at bo idyllisk og uforstyrret samtidig med, at du i løbet af 7 min. kan nå E45.

Ejendommen er med et jordtilliggende på 20 ha, der er placeret omkring ejendommen. Der er 8 ha reel landbrugsjord - mens de resterende 12 ha udgør gårdsplads, have, skovsø og dejligt skovområde. Ejendommen er oprindelig en 4 længet landbrugsejendom med fritliggende stuehus. Siden er der tilbygget diverse staldbygninger, lade samt maskinhus.

Stuehuset er opført i 1915 og har et boligareal på i alt 332 kvm. Stuehuset har gennem de seneste år gennemgået en gennemgribende renovering, så det i dag fremstår som et moderne hjem, med respekt for den oprindelige stil og charme. Stuehuset er indrettet med dejligt nyt stort bryggers med masser af både skabe, bordplads og gulvplads. Et flot badeværelse med bruseniche, stort walk-in med skydeskabe, hvilket giver masser af plads til hele familiens tøj lige ved badeværelset og bryggerset. En stor og rummelig TV-stue. Stort lækkert HTH køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer fra Siemens. I køkkenet er der nedgang til viktualiekælder på 16 kvm med plads til alt fra vin til sylt fra gårdens køkkenhave. Fra køkkenet er der endvidere udgang til stor terrasse, hvor du kan nyde udsigten ned over haven. Et stort kontor ligeledes med udgang til haven. En stor spisestue med plads til langbordet, hvor du nemt kan samle famlie og venner. Entré/hall med trappe til 1. sal.
1. sal er indrettet med 3 værelser, stor stue, toilet samt soveværelse. 1. sal rummer mange muligheder for indretning til dig og din familie.

Udbygningerne: De 3 længer, der harmonisk danner gårdspladsen, er indrettet med stor lækker gildesal, hvor familie og venner kan samles (plads til 60-70 pers), opbevaring- og rummelig værkstedsplads. Endvidere er der fyrrum. Der fyres med flis, som kommer og laves fra egen skov, så der er billig varme.
Derudover er der udbygninger med plads til dyr og maskiner. Mellem 2 af bygningerne er der etableret ridebane.

Grunden er på i alt ca. 20 ha og fordeler sig med 8 ha. agerjord som pt. lejes ud (kan også sælges fra hvis det ønskes), derudover er de resterende 12 ha udlagt til bygningsparcel, have og ca 10 ha velholdt skov og engområde, , som kan anvendes til jagt, da der er vandhuller, skrub og gode læmuligheder i skoven.

Så hvad enten du ønsker at have dyr, gå på jagt eller bare nyde naturen, så har du fundet stedet her.


RING FOR EN FREMVISNING, VI STÅR KLAR......

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.